ورود/ایجاد حساب کاربری چهارشنبه، ۱۷ شهریور ۱۳۸۹  
با کلام امام رضا

Imam Reza said: A wealthy person ought to be generous to his family

--

منوی اصلی
· خانه
· پخش زنده از حرم امام رضا (ع)
· انتقادات و پیشنهادات
· جستجو
· ارسال مطلب
· پیوندها
· عضویت در سایت
· تماس با ما

بخش های پایگاه
· پیامبر اعظم (ص)
· پیشوای صادق
· چشم انتظار بهار
· یادنامه آیت الله فلسفی (ره)

وبلاگ امام رضا
· مطالب سال اول
· مطالب سال دوم
· مطالب سال سوم
· مطالب سال چهارم
· مطالب سال پنجم
· مطالب سال ششم

عضویت
 

برای عضویت کلیک کنید

برای عضویت در خبرنامه کلیک کنید

 


جستجو



موضوع: تازه ها و اخبار

آیتم‌های جدیدی که با این موضوع ارسال شده‌اند به قرار زیر هستند.

<   1234567891011   >

.: از تولیدات سینمایی با موضوع امام رضا حمایت می‌شود :.

تازه ها و اخبار

سرپرست دبیرخانه دائمی جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع)، گفت : از تولیدات سینمایی با موضوع امام رضا (ع) حمایت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، زهرا سروآزاد افزود : حمایت از تولید دو فیلم سینمایی 35 میلی متری، دو فیلم سینمایی ویدئویی، 30 فیلم کوتاه مستند، داستانی و انیمیشن و 50 فیلم کوتاه آماتوری در اخرین تصمیم صورت گرفته در این زمینه به تصویب رسیده است.

وی گفت: فراخوان تولید توسط این مرکز در جراید کثیرالانتشار منتشر و در قالب تیزر از شبکه تلویزیونی پخش می‌شود و علاقمندان می‌توانند طرح‌های خود را به معاونت فرهنگی این مرکز ارائه کرده و پس از بررسی تکمیلی در شورای تولید، نسبت به تهیه و تولید این آثار موضوعی اقدام کنند.


نوشته شده توسط Admin در تاریخ یكشنبه، ۰۳ تیر ۱۳۸۶
 ارسال به دوستان نسخه چاپی

.: گل آرایی ضریح مطهر حضرت رضا :.

تازه ها و اخبار

مشهد - خبرگزاری مهر: بر اساس یک سنت دیرینه گل های روی ضریح مطهر حضرت رضا (علیه السلام) هر روز صبح توسط سر کشیک خدام حرم مطهر تعویض و گل های تازه جایگزین می شود که این کار در روز 25 خرداد به صورت ویژه انجام خواهد شد . آستان قدس رضوی اعلام کرد :هر روز صبح قبل از ساعت 8 چهار دسته گل بسیار زیبا در چهار گوشه بالای ضریح حضرت رضا (علیه السلام) قرار می گیرد و گل های روز قبل به فراشان حرم تحویل می شود.

این کار به مناسبت روز گل و گیاه در 25 خرداد به صورت ویژه انجام می گیرد و گل آرایی ویژه ای در بارگاه ملکوتی امام رضا (علیه السلام) و ضریح مطهر آن امام همام صورت خواهد گرفت . گل های مورد استفاده در ضریح مطهر از انواع شاخه بریده شامل گلایل، مریم، میخک، رز، ژرورا، مارگریت، زنبق که گل هایی بسیار مقاوم و زیبا بوده و برای مدت 24 ساعت علیرغم ازدحام جمعیت و گرمای سطوح فوقانی ضریح مطهر با طراوت باقی می مانند انتخاب می شوند.

این گل ها که در گلدان های فلزی با روکش طلایی قرار دارند از مرغوب ترین گل ها هستند که توسط مختصصین پر سابقه و با سلیقه در فن گل آرایی سازمان باغات آستان قدس رضوی آماده و در اولین ساعات هر روز به حرم مطهر منتقل می شود. این گل های زیبا طی مراسم خاصی و در میان آوای دلنشین صلوات زائرین بارگاه منور رضوی در بالای ضریح مطهر قرار می گیرد و بر زیبایی مضجع شریف می افزاید.

گل های جمع آوری شده از روی ضریح مطهر توسط فراشان حرم مطهر همراه با زیارت نامه مخصوص حضرت رضا (علیه السلام) بسته بندی شده و طی مراسم خاصی هر روز صبح در محل دارالقرآن آستان قدس رضوی واقع در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر به عنوان سواغتی معنوی به زائران اهدا می شود.


نوشته شده توسط Admin در تاریخ پنجشنبه، ۲۴ خرداد ۱۳۸۶
 ارسال به دوستان نسخه چاپی

.: دیدار متولی حرمین کاظمین از بارگاه رضوی :.

تازه ها و اخبار

متولی حرمین شریفین کاظمین عنوان کرد: مهندسی و معماری حرم مطهر رضوی غیرقابل تصور است. به گزارش کیهان «فاضل انباری» متولی حرمین امامان موسی بن جعفر و جواد الائمه (علیهم السلام) درجریان بازدید از رواقهای جدید الاحداث حرم مطهر رضوی با بیان این مطلب افزود: توسعه حرم مطهر و به خصوص بحث مهندسی و معماری آن برای من غیرقابل تصور و بسیار تعجب آور است و اهتمام آستان قدس رضوی به این امر جای تبریک و تقدیر دارد. وی با اعلام این که طرح توسعه حرمین کاظمین (علیهم السلام) از سال گذشته به صورت قانونی شروع شده است. ابرازعلاقه کرد تا درخصوص انتقال تجربیات عمرانی و معماری با آستان قدس رضوی وارد مذاکره شود.

متولی حرمین کاظمین در بازدید از کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی نیز گفت: هم اکنون درحال ساخت کتابخانه امامین جوادین درکاظمین هستیم که با افتتاح آن در زمینه فرهنگی و مطالعاتی نیز آماده تعامل با آستان قدس رضوی خواهیم بود. این مسئول ابراز امیدواری کرد:با اجرای طرح توسعه حرمین کاظمین (ع) مجموع سطح زیر بنا به حدود 23 هزار متر مربع بالغ شود. وی در ادامه ضمن تقدیر از نذورات و هدایای مردمی به بازسازی عتبات عالیات از پذیرش کمک های مردم برای تسریع در امر بازسازی استقبال کرد.


نوشته شده توسط Admin در تاریخ یكشنبه، ۲۰ خرداد ۱۳۸۶
 ارسال به دوستان نسخه چاپی

.: مقاوم سازی گنبد حرم حضرت ثامن الائمه علیه ال :.

تازه ها و اخبار

مقاوم سازی گنبد منور و سایر بناهای تاریخی حرم مطهر در دستور کار سال جاری سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(علیه السلام) قرار گرفته است.

قائم مقام متولی آستان قدس رضوی در مراسم نمایشگاهی با عنوان بناهای تاریخی در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی با بیان این مطلب افزود: گرچه درسالهای پس از انقلاب شکوهمند اسلامی، فضاهای گسترده و بناهای متعددی در حرم مطهر رضوی احداث شده و در آنها سبک معماری انقلاب اسلامی لحاظ شده است لیکن سعی شده معماری این دوره با دوره های گذشته هماهنگ و مرتبط باشد.

سید احمد علوی اضافه کرد: ابنیه قدیمی شهرها و اماکن مذهبی و بخصوص حرم مطهر حضرت رضا(علیه السلام) نشانه عشق، علاقه و ارادت مذهبی گذشتگان ماست و باید به نحو شایسته محافظت شود.
وی افزود: درگذشته، هنرمندانی تمام ذوق هنری خود را که منبعث از علاقه مذهبی آنها بوده، صرف ایجاد بناهای زیبا در شهرها و اماکن مذهبی کرده و معماری اسلامی را نسل به نسل منتقل کرده اند که این میزان عشق و ارادت می تواند درسی برای نسل فعلی و نسل های آینده جامعه باشد.


نوشته شده توسط Admin در تاریخ سه شنبه، ۲۸ فروردین ۱۳۸۶
 ارسال به دوستان نسخه چاپی

.: ضریح چهارم حرم رضوی در موزه :.

تازه ها و اخبار

تالار نمایش ضریح چهارم مرقد مطهر حضرت رضا علیه السلام در موزه آستان قدس رضوی همزمان با ولادت با سعادت امام موسی کاظم امروز برای بازدید عموم گشایش یافت.

به‌گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه خراسان رضوی، رییس سازمان کتابخانه‌ها موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در این باره گفت: این ضریح در سال ‪ ۱۳۳۸‬هجری قمری توسط استادان ماهر قلم زنی شده و بیش از چهل سال بر روی مرقد مطهر حضرت رضا علیه السلام نصب بوده است.

ضریح قدیمی حرم رضویدکتر علی محمد برادران رفیعی خاطر نشان کرد: این ضریح به لحاظ معنوی و هنری جذاب و دیدنی است و دارای ‪ ۱۴‬دهانه به نشانه چهارده معصوم و به طول ‪ ۴/۵‬متر و عرض ‪ ۳/۶‬متر می‌باشد که سوره‌ها و آیاتی از قرآن مجید، اسماء الله و احادیثی در فضیلت زیارت حضرت رضا نقش شده است. به گفته وی، این ضریح در سال ‪ ۱۳۷۹‬از روی مرقد مطهر حضرت رضا علیه السلام برداشته شده و ضریح پنجم که از شاهکارهای بی‌بدیل هنر اسلامی است، جایگزین آن شده است. وی افزود: این ضریح در اداره حفاظت و مرمت آثار فرهنگی گردگیری و برای نصب در موزه آماده شده که هم‌اکنون علاقمندان می‌توانند در گنجینه تاریخ مشهد از این اثر دیدن نمایند.


نوشته شده توسط Admin در تاریخ سه شنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۵
 ارسال به دوستان نسخه چاپی

<   1234567891011   >


| اشکالات احتمالی سایت را برای ما ارسال کنید | | info@razavi.ir : تماس با ما |
Best view: 1024 × 768
Copyright(c) 2007 Razavi.ir All Rights Reserved